The Local 

Skal du på konsert, på stranden eller besøke skulpturparken på Fornebu? Da bør du ta turen innom vårt restauranthus The Local.  Her kan du velge mellom pizza fra restauranten The Oven, en 5 retters middag i The Kitchen eller bare slappe av med noe godt i glasset i The Bar.

http://thelocalfornebu.no/

The Local - Fornebuporten

I hjerte av Fornebu ligger restauranthuset The Local. Her kan vi tilby topp moderne møte- og konferansefasiliteter og fantastisk mat.

Restauranthuset består av The Local Kitchen, The Local Oven og The Local Bar. I tillegg tilbyr vi Grand Hall, en svært moderne konferansesal med plass til mer enn 200 personer. Ideelt for store konferanser eller selskap. Vi formidler også møterom for Fornebuporten Conference Center

 

Om The Local

 

The Local er et naturlig samlingspunkt på Fornebu. Det skal være en unik destinasjon der du kan senke skuldrene, men i tillegg feire, ha det gøy med venner og tilbringe kvalitetstid med familien. Et restauranthus som det er godt å besøke og hvor du kan forvente service på et høyt nivå.

Vi har en forkjærlighet for råvarer med en lokal historie. Varene skal ha en høy kvalitet, vi skal vite opprinnelsen, historien om leverandør, produkt og produksjon.I tillegg finnes et lite marked der du kan plukke med deg produkter som kan nytes hjemme. Det er utvalgte produkter som skinker, oster og alternativer til for eksempel å lage egen pizza. Det finnes også ulike varme og kalde drikker samt søtsaker som passer perfekt til vertinnegaver og til en god kveld.

Grand Hall - plass til 200 personer 

Grand Hall er Fornebuportens absolutt største utleielokale. Med sitt moderne og stilrene uttrykk kan dette rommet enkelt tilpasses og innrettes for ditt arrangement. I tillegg til sin store kapasitet er dette rommet utstyret med to prosjektorer, TV-skjerm samt kamera. Dette gjør Grand Hall velegnet for bl.a. større kurs og konferanser.

Grand Hall er også særdeles velegnet for selskap og fest. Om du skal holde julebord, bryllup eller konfirmasjon er Grand Hall det ideelle lokalet. Det spiller ikke noen rolle om selskapet ditt er stort eller lite. Vi hører gjerne fra deg uansett.

Fornebuporten Conference Center

Vi formidler møterommene for Fornebuporten Conference Center. Alle møterommene i konferansesenteret på Fornebuporten er tidsriktig innredet med et skandinavisk preg, hvor det har blitt lagt vekt på interiør og design. Blant disse er det ytterligere to som skiller seg ut, da de har blitt dekorert tematisk som et lunt nordisk kjøkken og er tidløst bibliotek. Møterommene har høy teknisk standard, der samtlige er utstyrt med Lync, integrerte PC, konferansetelefon, Apple TV og wifi. Dagpakken inkluderer bla en deilig to-retters lunsj hos The Local Kitchen.

 

 

 

Parkering:
For besøkende er det tilknyttet en stor utendørs gjesteparkering. 

 

 

Kapasitet:

 

 

 Lokaler

 Klasse

 Kino 

 Langbord 

 Arrival

 -

 -

 8

 Domestic

 16

 20

 -

 Gate

 -

 -

 12

 International  

 -

 -

 20

 The Kitchen

 -

 -

 8

 The Library

 -

 -

 10

 Transfer

 -

 -

 12

 Terminal  -  -  8
 Passport  -  -   5
 Boarding  -  -  5
 Luggage  -  -  4
 Grand Hall  200 sittepl.    

 

 

 

 

Adresse:
Byggning B:
Oksenøyveien 10
1366 Lysaker

Telefon: 21 09 67 20

E-post: konferanse@eurest.no

www.fornebuporten.no

Besøk oss på sosiale medier

Lik oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn Google+ Instagram Wordpress

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbrev?

Abonner her