Referanser

Høsten 2016

Norsk Jernbaneskole  har brukt Ingeniørenes Hus, Eurest høsten 2015 og høsten 2016 til et 4 måneders langt kurs. Vi har vært på Ingeniørenes Hus nesten hver dag i disse to periodene.

Vi har opplevd samarbeidet med Ingeniørenes Hus som veldig godt både i bestillingsprosessen, og i gjennomføringen av selve kurset. Kurset vi har arrangert der er veldig viktig for Norsk Jernbaneskole. Vi hadde på det meste 43 deltakere i 2015 og 64 deltakere i 2016, og betjeningen har underveis vært veldig imøtekommende og behjelpelige, selv når vi har kommet med endringer underveis.

Norsk Jernbaneskole er godt fornøyd med Ingeniørenes Hus som konferansested, og vurderer å komme tilbake høsten 2017.

Med vennlig hilsen
Norsk jernbaneskole – Jernbaneverket
Rolf Andersen

 

Juni 2016

Et fantastisk lokale med mange muligheter for å feire bryllup.

Teknisk utstyr, stort utearealet, scene og dansegulv og private rom til brudepar, band, stemningslys, rød løper osv. Vi valgte å ha både vielse og middag i samme lokale, og det fungerte veldig bra. 

Personalet var svært proffe og imøtekommende hele veien i prosessen. Servitørene så ut til å kose seg gjennom hele kvelden, profesjonelt ledet av hovmester Lise Pedersen som hadde god kontroll. Som brudepar var det deilig å føle seg godt ivaretatt og kunne slappe av hele veien. Maten var fantastisk, og det var ikke noe problem med allergier eller veganere. Mange av gjestene skrøt av maten i etterkant. Det er også mulighet med fotografering på takterassen med utsikt over hele Oslo by.

Vi anbefaler Ingeniørenes Hus som bryllupslokalet. 

Hilsen Marte og Tonje


 

 

November 2015

Kan ikkje få takka deg/dykk nok for å kunne såå raskt tilby oss eit såå mykje betre lokale og leggje alt så godt og bra til rette og eksakt på tida! Det betydde mykje! 

Superbra!! 1000 takk!

Mvh
FTU – Forum for teknologi og utviklingssamarbeid

 

 

Tusen takk for en veldig vellykket fest i går! Vi og alle gjestene var strålende fornøyde med kvelden :)

Med vennlig hilsen
Grethe

 

Mars 2015

I dag er det «dagen derpå» og vi kjenner oss svært fornøyd med gårsdagen.
Vi hadde forberedt konferansen over en ganske lang periode og var selvfølgelig spent på hvordan alt kom til å gå. Mye kan forberedes, men man vet aldri før dagen kommer om alt fungerer perfekt.

Jeg vil som prosjektleder for konferansen, takke Ingeniørenes Hus Møtesenter for utmerket service i forkant av konferansen og en flott gjennomføring i alle ledd i går. Logistikken fungerte utmerket slik vi opplevde det - servering av pausemat, lunsj og annet fungerte knirkefritt.

Jeg vil spesielt nevne teknikeren Ole Petter Gundersen som var helt avgjørende for at det tekniske også gikk knirkefritt.

Tusen takk for super service, alle involverte! 

Eli Syljeset Neuhaus
Rådgiver // NAV Arbeidslivssenter Oslo //
Ressurs- og kompetansesenter for et mer inkluderende arbeidsliv (IA)

April 2014

Vi var svært godt fornøyd med lokalene hos dere i forbindelse med Toddler-konferansen vår.

Vi likte oss godt hos dere fordi lokalene var lyse og romslige. Fint med god plass til registrering og lunsjavviklingen gikk veldig smertefritt.

Line Ellefsrud Fornes
Prosjekt- og markedskonsulent Kanvas kompetanse

 

Tusen takk for at dere bidro til at arrangementet vårt forløp så prikkfritt som det gjorde. Vi er meget fornøyd med å ha valgt Ingeniørenes Hus som konferansested. 

Sissel Johnsen Lie

 

Mars 2014

Thank you for a wonderful lunch. We have 19 international guest who enjoyed the Mediterranean plate for lunch today. The presentation of the table and food was perfect. There were 8 guest with special dietary needs and every one of them commented to me on the lovely lunch. This is my 6. year organizing conferences and meetings for IDI and it is the first time so many people have commented on the food and the presentation. I appreciate that your staff is so professional and helpful.

Kind regards,

Tracy Haslev
Administrative Advisor
INTOSAI Development Initiative (IDI)

IDI Logo

 

Februar 2014

Det ble en vellykket gjennomføring av STELLA, synes jeg. Godt å jobbe med så flinke, hyggelige og profesjonelle mennesker. 

Victoria Asmerom Bratli
Prosjektleder og Journalist, Kreativt Forum

Kreativ Forum logo


Januar 2014

Hei dere i Ingeniørenes hus,
Tusen takk for all bistand i forbindelse med konferansen som ble avholdt hos dere i går. Alle er veldig fornøyde! 

Mvh
Tine Bach
NOKUT


Desember 2013

«Ville bare takke for all hjelp og super service i forbindelse med fagdagen vi hadde hos dere på fredag! Vi ble vel ivaretatt både i forkant og under arrangementet!

Restaurantsjef Fredrik Nilsen løste floker på strak arm for meg, hele dagen! Stor takk til dere begge:-)!»

Torbjørn Fugletveit
Adm. konsulent, Lovisenberg DPS
Lovisenberg Diakonale Sykehus

 

Vi har brukt Vika konferansesenter som kurssted i flere år, og det har vi tenkt å fortsette med! Vi er veldig fornøyd med servicen. Vi blir alltid hyggelig mottatt, alt er lagt godt til rette på forhånd og oppstår det problemer underveis er det straks noen på pletten for å hjelpe oss. Anbefales!

Marianne
Norsk Arkivråd logo

 

 «Vi gjennomfører jevnlig kurs på Rosenholm Campus Konferansesenter, og er strålende fornøyde med mat, lokaler og service.»

Radonkurs AS – Jørn Wilhelmsen

Radonkurs

 


"Ida får 10/10 for god service og veiledning i forkant av arrangementet!

Resultatet ble absolutt bra. Spesielt var vi fornøyd med at det hele tiden var personale fra RCK tilgjengelig. Mat, forfriskninger etc ble servert i rett tid og var av god kvalitet. Vi kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning.

Vi er veldig fornøyd, spesielt med oppfølging av folkene deres!"

Per H. Netland

Salgsdirektør Næringssalg / Nyttekjøretøy
Salesmanager Fleet and Commercial Vehicles
Ford Motor Norge AS

Ford logo

Mars 2012

Lørdag 24. mars 2012 feiret Lions Club Oslo/Christiania sitt 40 års jubileum på Ingeniørenes Hus. Feiringen ble meget vellykket med meget god service og oppfølging under here vårt arrangement. Maten var utmerket og alle gjestene fikk en god opplevelse hvor de følte seg ivaretatt og velkomne. Vi kommer gjerne igjen ved en annen anledning og kan anbefale Ingeniørenes Hus varmt når du er opptatt av et godt resultat.

Med vennlig hilsen

Torill Schøyen

Lions logo

 

 

Eurest Konferanse & Selskap er raske til å følge opp og har svært konkurransedyktige priser!

Sven Ephithite
Hotellmegler – Daglig leder
hotellmegleren logo

 

Våre kursholdere er alltid fornøyde med lyd, ventilasjon, gode lokaler og svært god og effektiv service hos dere. Og tilbakemeldinger fra kursdeltakere sier det samme.

Kirsten Willoch

BroAschehoug logo


"Heldagskonferanse

Kraft Foods Norge har avholdt en heldagskonferanse i Ingeniørenes Hus inkludert avsluttende middag og underholdning.

Eurest var en god og profesjonell støttespiller fra første kontakt til og med oppgjørets time. Dette gjorde at vi kunne konsentrere oss om arrangementet på selve dagen og Eurest tok hånd om alt det praktiske."

Ole Stokke
Arrangementsansvarlig

 

KraftFoods logo

 

 

 

Tusen takk Ida for at du fant en fantastisk god løsning for meg da Håndverksgruppen 800maler skulle samles i Oslo.

Styrerommet som vi fikk leie gav oss den fantastiske atmosfæren vi var på jakt etter i den fase av etableringen av vår landsdekkende kjede. Med så serviceinnstilte ansatte, som sørger for at alt er i orden, vil jeg anbefale dere videre.

Og vi kommer definitivt til å bruke dere igjen!
:)"

Jørgen Halland-Johansen

 

Håndverksgruppen logo

Besøk oss på sosiale medier

Lik oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn Google+ Instagram Wordpress

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbrev?

Abonner her