Derfor velge oss

Great people - Great service - Great results!

Sentral beliggenhet

Alle lokalene ligger sentralt plassert med nær tilknytning til kollektivtransport, noe som gjør det enkelt for tilreisende deltagere å finne frem. I Oslo sentrum har vi hele flere alternativer - blandt annet et i Vika, et i Kvadraturen og et ved Pilestredet. Ønsker du rolige og landlige omgivelser rundt ditt møte er naturskjønne Mastemyr et perfekt sted. Rosenholm Campus Konferansesenter ligger kun 14 minutter fra Oslo sentrum.

 

Kapasitet

Vi tilbyr over 40 lokaler på 6 sentre. Utvalget består av auditorier, saler, styrerom, samt små og store møterom. Festsalen på Ingeniørenes Hus Møtesenter er vår storstue og rommer 300 deltagere.

 

Lokaler

Vi tilbyr messelokaler med utstillingsarealer, kurs og konferanselokaler, selskapslokaler, møterom og grupperom.

 

Konkurransedyktige priser

Våre pakkeløsninger finnes i ulike prisklasser på konferansesentrene i Oslo Sentrum. På Rosenholm Campus Konferansesenter på Mastemyr tilbyr vi rimeligere pakkepriser året rundt, og i tillegg gratis parkering!

 

Servering i sentrum

Vi brenner for kvalitet og for å levere et produkt som overgår dine forventninger. Våre kjøkken innehar kompetanse og erfaring, og vi tilrettelegger etter ditt ønske. Det tilberedes alt fra enkle gryteretter til 3-retters festmiddager, og vi har alle rettigheter. 

 

Gode medarbeidere

Vi har medarbeidere med bred kunnskap og lang fartstid. Vi setter til enhver tid høye etiske og profesjonelle standarder og ønsker at alle våre relasjoner skal være basert på ærlighet, åpenhet og respekt.  Vi tilstreber å gjenta suksesser, lære av feil og utvikle ideer, innovasjon og metoder som hjelper oss til å bli bedre og ledende på vårt marked.

 

Samarbeidspartnere

Våre gode samarbeidspartnere hjelper deg å få et helhetlig arrangement. Vi samarbeider med leverandører som blant annet kan sørge for overnatting, bestilling av blomster, planlegging til større spesielle event, webcast ol.

Besøk oss på sosiale medier

Lik oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn Google+ Instagram Wordpress

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbrev?

Abonner her